Lösningarna för att förändra byggandet

De unika utmaningarna inom byggbranschen kräver exceptionella lösningar. Vi samarbetar med hela byggnadsleverantörskedjan för att tillhandahålla produkter, tjänster, programvara och lösningar som ökar effektiviteten, kvaliteten och lönsamheten.

Oavsett om du bygger bostäder för privat bruk eller industriella fastigheter har vi lösningar som kan förändra ditt sätt att designa, tillverka och bygga.


Enfamiljshus

Att flytta in i ett nytt hem är en viktig milstolpe för många människor - ett steg mot en ljusare framtid. För bostadsbyggnadsindustrin har framtiden aldrig sett mer lovande ut och det är inte heller mer troligt att den kommer att utvecklas.

I över 50 år har MiTek stöttat byggandet av enfamiljshus med arbets- och tidsbesparande lösningar för att minska omkostnaderna och göra det möjligt för dig att bygga en bättre verksamhet.

Läs mer
Nya,och,moderna,engelska,hus

Flerfamiljshus

Runt om i världen finns det en brådskande efterfrågan på prisvärda, hållbara och motståndskraftiga bostäder för flera personer. Utvecklare och byggare av byggnader med flera bostäder har en unik position för att fylla detta behov och dra nytta av fördelarna.

Under årens lopp har MiTek stött utvecklare och byggare av byggnader med flera bostäder med produkter och lösningar som hjälper till att bygga bättre bostäder snabbt, hållbart och lönsamt. I dag arbetar MiTek tillsammans med partners för att hjälpa till att skapa nästa generations byggnadsteknik.

Läs mer
lager-min

Kommersiellt kontor

Med en betydande förändring av den kommersiella kontors- och detaljhandelsbranschen har utvecklare, designers och byggare varit tvungna att anpassa sig snabbt.

Dessa förändringar kräver nya sätt att tänka och ett bättre sätt att bygga. MiTeks olika lösningar kan hjälpa dig att bygga på ett säkrare och effektivare sätt.

Läs mer
Byggnadsindustrier som MiTek betjänar - Utsidan av MiTeks huvudkontor i St Louis, Missouri

Lager och distribution

Tävlingen om att få ut beställningar online till kunderna så snabbt som möjligt blir allt snabbare. I takt med att konsumenternas förväntningar ökar och e-handelsföretagen utvecklas för att hänga med, måste byggarna snabbt anpassa sig för att möta deras behov.

Byggare världen över förlitar sig på MiTek för att leverera konstruktions- och mezzaninlösningar som gör det möjligt för dem att utforma och bygga logistik- och lagerlokaler med snabbhet och förtroende.

Läs mer
Byggnadslösningar från MiTek - Utsidan av ett distributionslager

Är du intresserad av att förändra din verksamhet?

Se hur hela vårt utbud av mjukvara, tjänster, tekniska produkter och automatisering gör det möjligt för dig att förändra ditt sätt att designa, tillverka och bygga.