Konstruerade system och produkter

Avancerade lösningar för snabbare byggande

Få tillgång till ett komplett utbud av konstruerade lösningar som kan förändra ditt sätt att bygga. Minska dina projekt- och arbetskostnader, minimera avfallet och leverera mer effektivitet och kvalitet på arbetsplatserna.

Truss-system

Oavsett om du bygger med trä eller stål kan du dra nytta av effektiviteten hos prefabricerade golv- och takstolar. Du kan minska byggtiden samtidigt som du ökar den strukturella integriteten och behåller flexibiliteten i konstruktionen. 

Posi-Joists

Kombinera träets lätthet med styrkan hos Posi-Strut-stålväven för att täcka större avstånd och möjliggöra enkel åtkomst för installationer och MVHR-system.

Posi-Strut®

Förbättra trägolvspännens prestanda genom att öka flexibiliteten i spännvidden, friheten i byggnadsdesignen och enkel åtkomst för VVS- och elinstallationer.

Takstol

En praktisk och mångsidig, helt konstruerad struktur som vanligtvis ger materialbesparingar på upp till 40 % mindre timmer.

Ultra-Span® takstolar

Bygg starkare, mer hållbara och motståndskraftiga konstruktioner med styrkan hos våra kallformade takstolar av stål.

Posi-Rafters

Parallella bandstolar som är pläterade med Posi-Strut metallbanor, starkare än massiva träbjälkar och kan sträcka sig längre med mindre internt stöd.

Posi-Strut®

Förbättra trägolvspännens prestanda genom att öka flexibiliteten i spännvidden, friheten i byggnadsdesignen och enkel åtkomst för VVS- och elinstallationer.

Kopplingsplattor

Där allt började: MiTek har tillverkat pålitliga, högkvalitativa kontaktplattor sedan 1955.

Produkter för byggare

Slitstarka, belastningstestade, lättanvända fästelement, fixeringar och ankare.

Mezzanine-system

Våra skräddarsydda mezzaninkonstruktioner förvandlas i takt med att din verksamhet utvecklas. Utformade och tillverkade för styrka och livslängd för att spara kostnader. Från konventionella till komplexa system, bygg upp istället för att bygga ut med en integrerad mezzaninlösning som passar din befintliga industri-, distributions- eller tillverkningsanläggning. Alla våra lösningar är färdiga med de bästa alternativen i branschen.

Standard Mezzanine

Våra högkvalitativa mezzaniner i stål är tillförlitliga, hållbara och mångsidiga och finns som hybridstål, varm- och kallvalsat stål. Lätta mezzaniner är utformade för snabb installation och är kompatibla med robotar och AGV:er.

Mellanplan 7

Den ultimata lösningen som ger sju gånger mer styrka än vanliga mezzaninsystem. Den här patenterade lösningen är framtidssäkrad och kompatibel med robotar och AGV:er.

Spånskiva

Kostnadseffektiv, mångsidig, snabb att installera och klarar höga punktbelastningar. Finns med olika ytbehandlingar på över- och/eller undersida för vattenbeständighet, halkskydd, slitstyrka, antistatisk och brandhämmande.

Kompositbeläggning

Rigoröst testade, hållbara och motståndskraftiga i en mängd olika miljöer, inklusive robotar/AGV-lösningar.

Stålplåt / Durbar

Exceptionellt stark och hållbar för golv som måste klara höga belastningar. Brandbeständig, halkskyddad och korrosionsbeständig. Finns i en rad olika ytbehandlingar.

Galler (stål / GRD)

Gör det möjligt för ljus, värme, luft, ljud eller vatten att flöda. Används ofta i samband med sprinklers, är starkt och hållbart, har lågt underhåll och har halkskyddande egenskaper. Populärt alternativ för trappsteg.

MiTek C34 ledstång

Eliminera potentiella fallrisker med ett kontinuerligt ledstångssystem för trappor och golv.

MiTek B34 ledstång

Lättinstallerade handledarstolpar och handledare med kulor som uppfyller gällande byggnormer och föreskrifter.

MiTek S32 ledstång

MiTek S32 är funktionell och smart och integrerar ledstång och tåplatta i ledstångsstolpen. Skräddarsydd för flera lager- och industriapplikationer.

Trappor

Anpassningsbara, allmänt tillgängliga trappor och nyttotrappor (industritrappor) som kan installeras som utrymningsvägar eller för underhållstillträde.

Stegar

Vertikala flykt- och kattstegar samt kamratstegar finns tillgängliga för att uppfylla en rad olika krav, lämpliga för att skydda de anställdas säkerhet i områden med begränsat utrymme.

Stegöverskridanden

Skräddarsydda, skräddarsydda plattformar för att på ett säkert sätt ta sig över hinder som industrimaskiner, rör eller transportörer.

Pall-grindar

Alla grindar passar smidigt in i mezzaninkantskyddet för att ge ett säkert men praktiskt sätt att flytta varor mellan olika våningsplan.

Kolonnskydd

Skydda viktiga pelare och balkar i mezzaninen med ett urval av plast-, stål- och mjuka skydd som finns i en rad olika färger med hög synlighet, särskilt där vagnar, gaffeltruckar och andra fordon används.

A Better Way to Build

Förändra sättet du designar, tillverkar och bygger på

I mer än 50 år har MiTek stöttat byggare med arbets- och tidsbesparande lösningar för att minska omkostnaderna och göra det möjligt för dig att bygga en bättre verksamhet. Du kan övervinna vad marknaden än för med sig med hjälp av avancerad programvara för planering och konstruktion, tjänster som utökar ditt team, automationslösningar för byggnation utanför byggarbetsplatsen och pålitliga konstruerade anslutningar och system från MiTek.

Är du redo att utnyttja innovativa byggnadslösningar för att öka effektiviteten, bygga motståndskraft och minska kostnaderna?

Prata med en av våra lösningsexperter för att få veta mer.