Ge världen möjlighet att bygga bättre

Our Vision

Förändra samhällen genom effektivare och mer hållbara byggmetoder.

Our Mission

Främja införandet av byggande utanför byggplatsen.

Our Guiding Principles

Som en global gemenskap som strävar efter ett gemensamt mål och en gemensam inriktning är våra ord och handlingar förankrade i våra vägledande principer: Mod, innovation, enighet och förvaltarskap.

MiTeks vägledande princip om mod - En fyrkantig grafisk bild av en bergsrygg med en flagga planterad på den översta toppen.
MiTeks vägledande princip om mod - En fyrkantig grafisk bild av en bergsrygg med en flagga planterad på den översta toppen.

Vi strävar djärvt efter den förändring som krävs för att förändra globala samhällen. Vi fattar alla beslut - oavsett hur svåra de är - med högsta möjliga integritet och ansvarstagande.

MiTeks vägledande princip för innovation - En fyrkantig grafisk bild av ljus som kommer från ett objekt som består av en glödlampa och en kugghjul.
MiTeks vägledande princip för innovation - En fyrkantig grafisk bild av ljus som kommer från ett objekt som består av en glödlampa och en kugghjul.

Vi utmanar och sträcker oss bortom "det som är" för att skapa en bättre framtid.

MiTeks vägledande princip om förvaltarskap - En kvadratisk grafik av en jordglob med växtlighet som ersätter hållaren och omsluter planeten.
MiTeks vägledande princip om förvaltarskap - En kvadratisk grafik av en jordglob med växtlighet som ersätter hållaren och omsluter planeten.

Vi tar vårt ansvar för våra medarbetare, våra kunder, våra resurser och vår värld på allvar.

MiTeks vägledande princip om enhet - En kvadratisk grafik med två pusselbitar i olika färger som är sammanfogade och anslutna.
MiTeks vägledande princip om enhet - En kvadratisk grafik med två pusselbitar i olika färger som är sammanfogade och anslutna.

Vi är en global organisation som utnyttjar vår gemensamma mångfald, styrka och erfarenhet för att utveckla branschledande lösningar.

Our Commitment

Vi tror att om vi omvandlar globala samhällen kan vi frigöra mänsklig potential och ge människor möjlighet att leva produktiva, stabila och tillfredsställande liv. Genom att hjälpa andra att skaffa sig färdigheter för framtidens arbetskraft, stödja bostäder och samhällsutrymmen som är tillgängliga för alla och bevara och skydda vår planets naturresurser, kommer MiTek att vara en förändringsagent och en kraft för det goda i de samhällen där vi bor, arbetar och spelar.

MiTeks åtagande att utbilda och förnya - En fyrkantig grafisk bild av en bok med en glödlampa i mitten.

Utbilda för att innovera

Eftersom innovationer inom tekniken förändrar framtidens byggande, förbinder sig MiTek att använda vår kapacitet, expertis och våra resurser för att utrusta ett brett spektrum av människor så att de kan utveckla viktiga färdigheter för framtida handels- och teknikjobb. 

MiTeks engagemang för att skydda mänskligheten - En fyrkantig grafik med två skyskrapor och ett hus med ett hjärta i mitten.

Shelter Humanity (skydd för mänskligheten)

Med befolkningstillväxt, naturkatastrofer och bostadskriser som alltmer hotar vår världs kapacitet att ge skydd åt hela mänskligheten har MiTek åtagit sig att hjälpa människor att få säkra, prisvärda och rättvisa bostäder och samhällsutrymmen för alla.

MiTeks engagemang för vår planet - En fyrkantig grafisk bild av en sköld med två blad i mitten.

Skydda vår planet

Klimatförändringarna och bristen på råmaterial driver MiTeks engagemang för att skydda vår naturliga miljö genom att bevara och bevara den och möjliggöra innovationer i utvecklingen av hållbara samhällen.

MiTeks engagemang för samhällen - Flicka som springer i gräset med en drake

Our Commitment in Action

Genom MiTek Global Giving Program investerar vi i partnerskap som ger meningsfulla, innovativa lösningar för att ta itu med samhällsutmaningar. Om din organisations uppdrag stämmer överens med något av våra fokusområden för samhällsengagemang bjuder vi in dig att ta kontakt med oss och dela med dig av mer om ditt arbete.

Our Leadership

Ordförande och vd

Tom Thelen

MiTek Headshot av Tom Thelen - Executive Vice President, Chief Financial Officer

Lisa Tyree

SVP, chef för personalfrågor

Anatoli Lataria

SVP, Chief Information & Digital Officer

David Sell

SVP, chef för innovation

Chris Hollander

Ordförande, globala tjänster

Lance Howard

Ordförande, Commercial Building Solutions

Tom Valvo

Direktör, Corporate Accounts

MiTek Headshot av Tom Valvo - VD, Corporate Accounts

Dave Cattapan

Ordförande, MiTek Canada

James Morgan

Verkställande direktör, bostäder Europa/Mellanöstern/Afrika

Michael O'Hare

VD, försäljning i USA och global kundupplevelse

Robert Stubbs

Verkställande direktör, Asien och Stillahavsområdet

MiTek Headshot av Robert Stubbs - verkställande direktör, Asien och Stillahavsområdet

Rachel Seward

SVP, Företagskommunikation och socialt ansvarstagande

Amit Shah

SVP, chefsjurist

MiTek Headshot av Amit Shah - SVP, chefsjurist

Bryan Bohme

VP, företagsutveckling och fusioner och förvärv

Our History

70 år av byggande av byggnadsindustrin.

MiTek har sedan starten utvecklats och förnyats. Från vår tidiga start med att tillverka kopplingsplattor i stål har vi vuxit till en diversifierad global leverantör av integrerad programvara, tjänster, konstruerade produkter och automatiserade lösningar till byggnadsindustrin.

MiTeks historia - En byggnadsarbetargrupp tittar på grunden och MEP på en arbetsplats.

Vi förändrar sättet som världen designar, tillverkar och bygger.

MiTek ger ägare, arkitekter, byggare och tillverkare möjlighet att samarbeta genom att tillämpa repeterbara, skalbara och intelligenta processer som frigör värde och vinst från varje projekt.