Programvara

Förändra ditt arbetsflöde

Programvarulösningar som hjälper dig att optimera alla delar av din verksamhet. Vår programvara utökar dina möjligheter, underlättar samarbetet och påskyndar dina projekt från design och planering till tillverkning, konstruktion och affärsverksamhet.

Design

Snabba på designprocessen med MiTeks uppsättning referensverktyg och lösningar för hantering av alternativ för arkitektonisk design, projektdesign och komponentdesign.

MiTek Pamir

Branschledande programvara för konstruktion av takstolar och Posi-Joist. Kombinerar layout, konstruktion, utdata och 3D-verktyg i en enda, helt integrerad applikation.

MiTek WoodEngine

Branschledande programvara för detaljplanering av timmerstommar. WoodEngine erbjuder flexibla och dynamiska verktyg och har kraftfulla länkar till andra programvaror för fullständig BIM-integration.

Affärsverksamhet

Förändra ditt arbetsflöde och samarbete inom byggbranschen med MiTeks lösningar för produktion och fastighetsförvaltning.

MiTek MBA

MiTek Business Application är ett helt anpassningsbart projekt- och kundhanteringssystem. Det består av en instrumentpanel ovanför en SQL-databas och erbjuder en rad flexibla verktyg för att snabbt få tillgång till, visa och redigera data, skapa rapporter och ge ut elektroniska CNC-filer.

Visuell verksamhet och fältarbete

MiTek 3D

En molnbaserad plattform för komponenttillverkare som vill dela interaktiva 3D-modeller av konstruktioner med kunder och intressenter. 3D-modellerna bygger på en Microsoft Azure-molndatabas och kan ses var som helst och på vilken enhet som helst.

A Better Way to Build

Förändra sättet du designar, tillverkar och bygger på

I mer än 50 år har MiTek stöttat byggare med arbets- och tidsbesparande lösningar för att minska omkostnaderna och göra det möjligt för dig att bygga en bättre verksamhet. Du kan övervinna vad marknaden än för med sig med hjälp av avancerad programvara för planering och konstruktion, tjänster som utökar ditt team, automationslösningar för byggnation utanför byggarbetsplatsen och pålitliga konstruerade anslutningar och system från MiTek.

Vill du få ut mer av ditt företag från utformning till drift?

Prata med en av våra experter på mjukvarulösningar för att få veta mer.