Att förändra hur världen designar, tillverkar och bygger

Vi gör det möjligt att leverera exceptionellt strömlinjeformade byggen som ger högre kvalitet, ökad hastighet, mindre slöseri och mer värde för alla inblandade. Design-Make-Build™ är en samarbetsbaserad byggprocess som optimerar byggandet genom att tidigare utforma komponenter utanför byggplatsen för att uppnå maximala resultat i alla faser av byggprocessen.

Läs mer
Design-Make-Build

Bättre byggande med Homebuilding Solutions

För att möta de växande kraven på hållbarhet i bostadsbranschen tror vi på att bygga varaktiga relationer och innovativ teknik för att ständigt bygga bättre. Vi utvecklar bättre byggmetoder inom hela byggbranschen och hjälper till att koppla ihop byggvärdekedjan för mer tillgängliga, kvalitativa, motståndskraftiga och hållbara bostäder.

Lösningar för hemmabyggnad

Bygga produktivitet med Mezzanine-lösningar

MiTek är en global specialist på design och installation av framtidssäkra mezzaninlösningar i stål. Vi är din erfarna partner när det gäller integrering av automatiserad teknik och genomförande av stora eller komplexa projekt.

Mezzanine-lösningar

Byggnadsomvandling

Byggbranschen har brist på kvalificerad arbetskraft, material och energi. Men det finns ett bättre sätt. Vi kan minska slöseriet och öka värdet genom att flytta processer från plats till annan plats och flytta beslut från den fysiska världen till den virtuella.

Enfamiljshus
Flerfamiljshus
Lager och distribution
Kommersiellt kontor
Nya,och,moderna,engelska,hus
Nya,och,moderna,engelska,hus

Branscher som betjänas

Enfamiljshus, Strömlinjeformad

Stödjer byggandet av enfamiljshus med arbets- och tidsbesparande lösningar som minskar omkostnaderna så att du kan bygga en bättre verksamhet.

lager-min
lager-min

Branscher som betjänas

Mångsidig Lösningar för byggande av flerfamiljshus

Avancerad programvara för planering och design, kostnadseffektiva tjänster för att utöka ditt team, precisionstillverkad byggteknik utanför byggplatsen och pålitliga konstruerade produkter för att skapa bättre bostäder och bättre vinster.

Branscher som betjänas

Lösningar som Leverera

Lagerbyggare över hela världen litar på MiTek för att leverera konstruktions- och mezzaninlösningar som gör det möjligt för dem att utforma och bygga snabbt och säkert.

Byggnadsindustrier som MiTek betjänar - Utsidan av MiTeks huvudkontor i St Louis, Missouri
Byggnadsindustrier som MiTek betjänar - Utsidan av MiTeks huvudkontor i St Louis, Missouri

Branscher som betjänas

Agila lösningar för en Dynamisk Marknad

Övervinn förändringarna i den snabbt föränderliga kommersiella kontors- och detaljhandelsbranschen genom att spara tid, öka effektiviteten och förbättra lönsamheten med hjälp av ett bättre sätt att bygga.


Proven Solutions

Innovationer som du kan bygga vidare på

Genom att kombinera tekniska produkter med programvara, tjänster och automatisering ger vi ägare, arkitekter, byggare och tillverkare möjlighet att samarbeta genom att tillämpa repeterbara, skalbara och intelligenta processer som frigör värde och vinst i varje projekt.

MiTek är en ledande aktör inom byggteknik som har som mål att främja införandet av off-site-konstruktion.